Úspěšná reklama na Internetu

Chcete propagovat svou firmu na webu? Chcete, aby si lidé rychle našli Vaši firmu a webové stránky na Internetu? Nejlepší způsob, aby tak se stalo je pozicionování Vašich stránek pomocí sponzorovaných odkazů, tedy kampaň Google AdWords.

Je to nejvíce efektivní reklama na Internetu – pomocí Google. Google je jasným lídrem na trhu – téměř 90% českých uživatelů Internetu vytvářejí dotazy právě přes vyhledávač Google.

Co investovat? K dispozici jsou 2 typy pozicionování: sponzorované odkazy a naturální výsledky vyhledávání. První z nich jsou barevná pole nahoře nebo na pravé straně výsledků dotazu – tzv. sponzorované odkazy. Studie ukazují, že mají velmi vysoký počet kliknutí. Je to nejpopulárnější forma reklamy na Internetu. Nicméně, její popularita znamená, že abyste vytvořili skutečně efektivní kampaň, musíte znát profesionální metody.

SPONZOROVANÉ ODKAZY. Jejich výhodou je, že platíte pouze tehdy, když někdo klikne na Vaši reklamu – a to ne za zobrazení. Nastavíte si maximální denní rozpočet a částku, kterou jste ochotni zaplatit za proklik. Můžete také určit datum, kdy chcete vidět svou reklamu a snížit skupinu do konkrétní lokality.

VÝSLEDKY NATURÁLNÍ. Organické Seo zobrazí stránku v naturálních výsledcích vyhledávání. Pokud Vaše webové stránky by se měly tam objevovat, starejte se o její kvalitu a zveřejněte mnoho reklamních článků (na blogech, portálech, firemních katalogech, atd.) Díky tomuto obsahu indexující stroje Google vidí Vaše podnikání jako dobře známou značku, která si zaslouží vysokou pozici v naturálních výsledcích vyhledávání. Google také prémiuje za období stránek, které existují více než 1 až 2 roky, takže při pozicionování nové stránky i odborníkem na efekty je třeba počkat několik týdnů až několik měsíců.

About

View all posts by