Způsoby tvorby internetových stránek – interaktivní agentura

První způsob, jak vytvořit webové stránky, je objednávka v interaktivní agentuře. Dávejte pozor na společnosti, pro které tvorba stránek znamená jenom přípravu jejich projektu. Je to ztráta času a peněz. Grafika je samozřejmě důležitá, ale to ne kvůli ní zákazníky zaujme Vaše podnikání.

Použití nápovědy profesionální interaktivní agentury má výhody, ale bohužel i nevýhody. Velkou výhodou je to, že zaměstnanci společností, které se zabývají tvorbou stránek, pomohou Vám zvolit design, vylepšit strategii, přizpůsobit vzhled a obsah Vašich stránek k specifice branže, ve které působíte. V agenturách také budete moci využít porady ohledně hostingu, budete mít možnost pověřit pozicionování a propagaci svého webu. Díky tomu získáte komfort, že nic neděláte sami.

Avšak pamatujte, je třeba se postarat, aby Vaše WWW stránky byly vybaveny systémem CMS, díky kterému sami budete moci uvést opravy. Jinak za každou malou opravu budete muset zaplatit informatikovi, navíc se omezí doba realizace takové zakázky.

Využití pomocí interaktivní agentury je snad vhodné, ale je docela drahé. Projekt stránek stojí od 10000 do 50000 Kč. Navíc k tomu musíte přidat poplatek 2000-3000 Kč ročně za hosting a rezervaci domény. Na provedení čekáte od 7 do 14 dnů, někdy i déle.

About

View all posts by