Zobrazování www stránek ve vyhledávači Google

Dnes Vám chceme přiblížit několik problémů, se kterými se setkávají majitelé nových internetových vitrín a také nabídneme řešení, které umožní Vašim webovým stránkám celkovou existence v síti.

Předpokládejme, že už jste vytvořili internetové stránky a myslíte, co bude dál. Určitě jste zvědaví, kdy se Vaše stránky zobrazí ve vyhledávači. Vězte, že Váš web je registrován ve vyhledávači ihned po jeho zaplacení v servisu mfirma.cz. Bohužel, kdy se stránky v něm objeví, nezáleží na našem servisu, jenom na robotu Google, který navštěvuje internetové stránky a akceptuje je nebo ne. Některé stránky jsou přidány velmi rychle, jiné ne.

Google není zárukou, že navrhované do registru stránky budou indexovány v jakémkoliv konkretním termínu. Tři týdny je čas smluvní. To může být několik dní, možná pár týdnů. Vše záleží na tom, jak důležitá pro robota je určena vitrína, a její důvěru zvyšuje počet vnějších odkazů, které vedou k ní z jiných stránek na Internetu. Když robot vidí takové odkazy, domnívá, že je to vitrína, na kterou se odvolávají uživatelé, takže rychleji ji zavádí do svého indexu.

Existuje možnost, díky které můžete zrychlit zobrazování svých stránek ve vyhledávači. Nejrychlejší metodou jsou sponzorované odkazy (reklama Google AdWords), které Vám umožní pozicionování své vitríny na první stránku výsledků hledání Google. Díky sponzorovaným odkazům osoby, které aktivně hledají služby Vaší firmy, najdou Vaše internetové stránky a rychle se seznámí s Vaší nabídkou.

Dalším způsobem, jak zrychlit zobrazení stránek ve výsledcích hledání je katalogizace. Můžete stránky přidávat do různých katalogů, avšak je důležité, aby položky odkazovaly na podstránky. Užitečné je také umístění nabídky na inzerátech, ke kterým je možné přidat odkaz na vlastní stránky nebo diskutovat na fórech.

Velmi důležité jsou také texty, které jste umístili na stránkách. Postarejte se o to, aby texty byly originální, nezkopírovány z jiných vitrín. Opravte všechny chyby a především zahrňte do textů klíčová slova. Přidejte je také k záložkám “Klíčová slova a popis stránky” (editovat stránku » nastavení » popis stránky) své vitríny a vytvořte takový popis, který bude zahrnovat co nejvíc zvolených Vámi klíčových slov.

Co nejrychleji zvolte svou adresu WWW a ji neměňte. Jakákoli změna domény působí, že Vaše stránky budou znova indexovány ve vyhledávači, a to bude mít vliv na to, že jí postavení bude klesat mimochodem veškeré takové změny.

About

View all posts by