Šablony webových stránek zdarma

Samostatná tvorba webových stránek

Přemýšleli jste někdy, zda existují šablony webových stránek zdarma? Ano, určitě! Dostanete je v Mfirma.cz. Je však zřejmé, že tyto služby nejsou dobročinné instituce a musí něco vydělat. Z tohoto důvodu, každý s více než 1000 šablon lze použít a dát na svůj vlastní server – to je naprosto v pořádku, ale šablona sama nestačí.

Chcete-li upravit šablonu, aby vyhovovala Vašim potřebám, potřebujete systém pro správu obsahu – CMS. Tento systém umožňuje nezávisle upravit obsah na webových stránkách, tzn., když máte stránky s takovým systémem, nemusíte hlásit tvůrce každé změny. Více – kdykoli můžete změnit šablonu bez ztráty obsahu. Můžete také přidávat podstránky, zadávat text, přesunout jednotlivé prvky a vytvářet galerie.

Když se rozhodnete na CMS, zkontrolujte:
– Pravidla – zda neobsahujou informace o dodatečných poplatkách,
– Zda je tam limit podstránek, které můžete přidávat,
– Zda změny šablony jsou zdarma a bez omezení,
– Zda na Vašich webových stránkách se nezobrazí nežádoucí reklamy.

Ale zpět k tématu, kterým jsou webové šablony zdarma. Šablony zdarma jsou v podstatě k ničemu bez CMS. Pro přístup k němu je třeba vytvořit účet na jednom ze servisů s hotovými stránkámi. V některých z nich, můžete to udělat opravdu rychle. Najděte servis, který Vám nabízí bezplatné zkušební období, protože se stává, že systémy pro správu obsahu jsou velmi neintuitivní.

About

View all posts by