Placená forma propagace www stránek

Placená forma propagace stránky v síti obvykle se týká nákupu reklamy na populárních portálech, servisech či používání velmi pokročilých nástrojů jako Google AdWords. Taková metoda může přinést velmi dobré výsledky.

Nejpopulárnější způsoby reklamy stránky v síti:

-reklamní bannery – umísťování reklamy v grafické podobě v placených servisech.

-Google AdWords – reklama založená na sponzorovaných odkazech, která poskytne Vašim stránkám nejvyšší pozici ve výsledcích hledání a také zobrazení v servisech spolupracujících s Google AdWords. To je jedná z nejlevnějších a nejlepších druhů reklamy, protože platíte jenom za výsledky, tj. za vstupy potenciálních klientů na stránky. Můžete ji nakoupit v servisu mfirma.cz. Podrobnosti najdete na zde.

-Katalogizace – přidávání položek o stránkách do katalogů zdarma a také placených. Katalogizace zvyšuje pozici Vašich stránek ve výsledcích hledání.

-Pozicionování – takové činnosti, které mají vliv na to, že stránky získávají nejvyšší pozice ve výsledcích hledání na vybrané klíčové slovo. Pozicionování je možné nakoupit v mfirma.cz.

-inzeráty v populárních servisech – propagace nabídky v populárních servisech jako i-bazar.cz, inzeraty.hyperinzerce.cz, bazos.cz. Můžete v nich nakoupit dodatečné zvýraznění svého inzerátu, díky tomu bude on víc viditelný mezi jinými. Pokud budete přidávat položku k Vaší, pamatujte si, aby on odkazoval na jiné stránky.

-internetové aukce – expozice nabídky v populárních aukčních servisech jako je Allegro. V aukci můžete nabídnout svůj výrobek nebo službu, a přidat položku pro stránky, aby byly ony přátelské pro robotu Google, který indexuje vitríny ve vyhledávači. Takovou službu je možné nakoupit v odborné firmě nebo použít hotová řešení. Šablony na mfirma.cz už jsou zoptimalizované.

-Pop-up – reklama v okénkách, která “vyskakují” během prohlížení webových stránek. V současné době je to poměrně málo populární forma propagace, mnoho uživatelů Internetu blokuje pop-up’y ve svých prohlížečích.

About

View all posts by