Máte firmu? Buďte viditelní v síti!

Právě jste založil společnost a nevíte, co dělat, aby spektrum zákazníků bylo široké? Je to jednoduché! Prostě si zvolejte servis, ve kterým si můžeš vytvořit internetové stránky.  Jaký by měl být tento web?

Především váš web měl by být přehledný. Zákazník musí snadno a rychle najít vše informace, které si potřebuje. Stránka zatím nemůže být chaotická. Dosáhnete si takový efekt, když rozdělíte stránky do sekcí. Můžete taky použit růžné barvy, podle kterých se zákazník bude pohybovat po stránce. Vše tlačítka musí být viditelná, aby zákazník nemusel dlouho hledat.

Kromě toho stránka musí se jednoznačně týkat toho, čím se firma zabývá. Nezapomeňte na nejdůležitější informace, tj. název a majitel společnosti, kontakt, adresa, prezentace činnosti společnosti a prezentace výrobků a služeb.

Důležitá je taky příslušná prezentace vašich výrobků nebo služeb. Zákazníci mají rádi moct vśechno zkontrolovat vizuálně, zatím dobrý nápad je přidát obrázky na www stránkách. Obrázky vzhledu firmy, výrobků, během provedení služeb, dokonce i zaměstnanců působí dojem spolehlivé firmy.

Konečně dobře se starat o zajímavý grafický design, protože první dojem stránky je dost důležitý. První sekundy rozhodnou o tom, zda uživatel zůstane na stránce. Barvy taky měly by odpovídat činnosti společnosti. Např. stránka malířských služeb může být moc barevná, a stránka advokátní kanceláře bude subtilní a elegantní.

Tak na co ještě čekáte? Pokuste se vytvořit svůj web!

About

View all posts by