Existují webové stránky zdarma? Část 3.

tři způsoby, jak snížit náklady na webovou stránku

Dnes Vám představujeme tři způsoby, jak snížit náklady na webovou stránku:

1. Serwis s hotovými šablonami www – existuje velmi mnoho takových servisů, proto porovnejte jejich nabídky. Vyhledejte službu, která nabízí stovky šablon a možnost přizpůsobit stránku pomocí intuitivního systému pro správu obsahu. Podívejte se, zda služba umožňuje 7-denní zkušební verzi. Výhodou tohoto řešení je:
– nízká cena (viz ukázkové balíčky),
– rychlé založení webové stránky (již do 5-ti minut
viz),
– technická podpora zdarma,
– webhosting a domény, a někdy i akce v balíčku,
– možnost častých změn šablon zdarma,
– možnost vlastní úpravy obsahu na webu.

2. Fanpage na Facebooku – v poslední době velmi populární forma on-line propagace. Ale účet na FB není všechno. Může být doplňkem Vaše webové stránky, díky kterému budete budovat komunitu. Účet na FB je ideální pro rychlou komunikaci se zákazníky, ale nefunguje nejlépe v prezentaci nabídky. Kromě toho fanpage’a nemůžete přizpůsobit vašim potřebám – jak funkčně, tak vizuálně. Musíte také mít na paměti, že přes vnější okolnosti ne každý má účet na Facebooku a vaše nabídka by měla také dosáhnout těch, kteří nemají účet na facebooku.

3. Samostatné vytvoření webové stránky – je jediná plně zdarma webová stránka (samozřejmě kromě poplatků za doménu a webhosting). Nicméně tento způsob je skvělý jen pro odborníky z kódování a projektování webu.

About

View all posts by