Co si zvolit – vitrínu nebo šablonu na objednávku?

Určitě jste přemýšleli, zda je líp pověřit tvorbu stránek interaktivní agentuře nebo použít hotovou šablonu. Možná máte obavy, že tato šablona se nebude výrazně lišit od jiných internetových stránek. Pamatujte však, že pravděpodobnost tohoto, že klient, který bude hledat firmy z Vaší branže, najde stránku konkurence, která používá stejnou šablonu jako Vy, je velmi malá.

Pokud Vaše firma je součástí většího koncernu nebo lídrem na českým trhu, určitě bude mu záviset na komplexnějších, individualizovaných webových stránkách. Váš rozpočet je na tolik velký, abyste mohli tvorbu stránek pověřit interaktivní agentuře.

Avšak pokud vedete malou firmu, doporučujeme použít hotové www stránky. Stránky připravené na jejich základě jsou klasické, čitelné a dobře hodnocené projektem uživatelů. Přidané k ním grafiky zaujmou klienty Vaší nabídkou. Náklady na realizaci jsou mnohem nižší, a doba přípravy je mnohem kratší než v případě provedení takové zakázky interaktivní agenturou. Peníze ušetřené tímto způsobem lépe použít na reklamu než na zavedení více novějších grafických řešení, což paradoxně může našim stránkám více ublížit než pomoct.

About

View all posts by